TKH

Bloggen om min träning

Träning

4 mil med regn som sällskap

Dagens tur på crossen var ingen solskenshistoria – grått, trist och lite regn när man kom hem från jobbet. Men det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder, så det vara bara byta om och ge sig iväg. Regnet var ju egentligen inga problem då det inte var några kraftiga skurar, som vanligt var vinden jobbigare. Till och från blåste det en del, framför allt de sista kilometrarna. Som rubriken säger så blev det en runda på fyra mil, snittet landade på ~27,5km/h, och rundan gick längs min ”vanliga” fyra mila slinga.

Så här ser slingan ut

Fötterna hölls varma idag av ett par vår/höst strumpor från GripGrab

Kvällen är även räddad, tvätta bort dagns runda…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.