TKH

Bloggen om min träning

Träning

Sportdryck

När jag är ute och cyklar har jag i de flesta fall någon form av sportdryck i flaskorna, enbart vatten tycker jag blir lite ”tråkigt”. Här om dagen provade jag en ny sportdryck (för min del).

Utmanaren

Under vätternrundan serveras Enervit sportdryck i depåerna och för att vara på den säkra sidan köpte jag ett par portionspåsar under helgen när jag förbi en hylla med dem. En variant med koffein var vad som fanns i hyllan på Stadium.

Hade med mig detta i flaskan här om dagen och sammanfattningsvis – smaken var helt okej, så pass kort runda dock att sportdryck (med kolhydrater, koffein, etc) egentligen gör till eller från förmodligen. Men tyckte dock att man blev lite törstig av denna…

Den gamla trotjänaren

Maxims sportrdryck har jag provat både Orange/Lemon och som nedan Lemon/Lime. Av dessa två är Lemon/Lime favorit, lite friskare smak enligt mitt tycke.

Till sist favoriten

Den absoluta favoriten just nu är dock High5 Zero, sportdryck utan kolhydrater med eller utan koffein, som finns i flera olika smaker. Favoriten är Citrus, frisk smak och släcker törsten utmärkt, följs tätt av Berry. Pink Grapefruit däremot smakar lite väl mycket artificiellt, enligt mig.


Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.