TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ett litet paket…

Lite smått och gott fanns att hämta ut i form av ett paket på posten igår. Ett lätt paket men ganska otympligt.

Paketet innehöll bland annat en transportväska samt ett billigt hjulpar, Shimano RS10. Egentligen behöver jag bara bakhjulet, men i nästan samma pris att beställa ett par som att beställa ett bakhjul. Syftet är att ha det som dedikerat trainer-hjul, hoppas dock att man inte behöver använda det på ett tag 🙂


Arbetsveckan är över nu också och en lång helg väntar. Hoppas ett par lite längre pass under helgen för att nöta mil inför Vättern, vädret ser ser ju ut att vara ganska lovande förutom imorron med lite regn. Har ju även tänkt mig SMACK-rundan (12-mil) på söndag. 

Dagens träning bestod av 4-mil på crossen, tog väl typ halva rundan innan benen började vakna till.. Kändes typ mer i benen efter gårdagens variation i träningen, jogging, än att cykla ett längre pass. Men men så är det väl när man är ovan, olika muskler som belastas…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.