TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trainer-hjul

Sådär ja, kassetten fastspänd och däcket på plats = Trainer-hjul

Har ju bara tänkt skaffa mig ett trainer-hjul ända sedan jag köpte trainern i höstas, nu när det är säsong att cykla utomhus var det dags 😉 Nåja då har man ju ett i alla fall, kan ju hända att det regnar nån dag och man inte har lust att cykla ute.
För övrigt så har jag tagit en vilodag idag, hittade lite bilder från Roslagsvåren där jag fastnat på bild. Bilderna finns här: http://www.flickr.com/photos/29490091@N07/sets/72157629753904076/. Nedan länkade bilder är dem jag fastnade på.
Innan start, köar vid anmälan till mastergrupperna. Fanns dock inga lediga platser i lämpliga mastergrupper på långa banan.
På väg långt bak, precis framför bilen.
Några stanna vid depån, själv fick jag jaga ikapp de som inte stannade.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.