TKH

Bloggen om min träning

Träning

10-mil solo

Eller 104,55km om man ska vara exakt med ett snitt på 28,1 km/h, det är vad dagens runda med racern slutade på. Dagen började ju inte riktigt så som jag hade tänkt mig, regn under frukosten. Som tur var det bara en liten skur och det torkade upp ganska snabbt, förmodligen tack vare vinden som legat i hela dagen. Passade hur som helst att testa mitt nya trainer-hjul på morgonkvisten, blev ett pass på 45 minuter med lite film för att göra det roligare.

Frammot dagen började det sedan spricka upp och solen tittade fram, dock höll vinden i sig. Första timmen på passet höll jag ett snitt på ~30 km/h men med ändrade färdrikning så fick man kämpa hårt bitvis i kraftig motvind. Tidvis kraftig kantvind också som man fick parera. Hur som helst bra träning, men det hade ju vart trevligare om det inte blåst så mycket 😉

Trevligt väder förutom den kraftiga vinden, växlande temperatur mellan 13 och 15 grader.

Vägen framåt

Börjat fundera om jag ska köra Vättern med Camelbak, för enkelt drickande. Ett stilbrott om man kör lansväg, men vem bryr sig 😉 Testade att ha med mig den idag i alla fall, fungerade riktigt smidigt och tycker inte den störde något.  

Kort fotopaus

Undrar om det döpt detta efter mig?

Paus vid Arlanda efter 7-mil, intag av lite energi inför de sista tre milen. Strax efter detta blev jag omkörd av en tempocyklist. För övrigt vara det lite cyklister ute, möte endast ett par stycken. Kanske höll sig alla andra inne på grund av blåsten, eller så var jag bara sent ute på dagen. Kan ju i och för sig vara att alla andra jobbade medan jag var ledig…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.