TKH

Bloggen om min träning

Träning

SMACK-rundan

Idag var det dags att köra ett till motionslopp som träning inför Vättern, idag var det klubbens motionsrunda – SMACK.rundan (120km). Bra väder, bra draghjälp och bra ordnat av SMACK.

Loppet började med att jaga ikapp en klunga för att få draghjälp, första ~4,5 milen gick undan i ett bra tempo. Sedan var tyvärr en olycka framme och några i klungan körde ihop, alla stannade för att se att det var ok. Hängde med i klungan fram til nånstans mellan 8-9 mil i bra tempo, körde dock omkull sedan i en uppförsbacke. Tappade balansen eller något och gick omkull när jag kikade bakåt för att se efter hur det gick med de två som sekunderna innan hade kört omkull. Ingen större skada skedd något skrubbsår och vi kunde fortsätta, vi tappade dock klungan. Vi körde tillsammans ett par kilometer innan de två släppte och det blev solo körning den sista biten.

Klart nöjd med dagen dock, bra tempo och bra väder. Lite varmare väder idag vilket gjorde att det gick åt mer vätska. Den lilla gel-flaskan fungerade riktigt bra, smidigt att ta en klunk gel utan att behöva krångla med förpackningar.

Väntar på starten
Efteranmälan och nummerlappsutdelning i full gång
Uppställning inför start, de som ska köra långa banan ställer upp.
Dags för start…
…och där rullar vi iväg.

12-mil (112km enligt min gps) på fina vägar framför oss.
Medalj för all som fullföljde loppet

Distance: 111.80 km

Duration: 3h:31m:03s
Avg Speed: 31.8 km/h
Max Speed: 51.5 km/h
Calories: 2036 kcal
Elevation: 689 m ↑ / 672 m ↓
Heart Rate: 151 / 176
Cadence: 89 rpm

Mer bilder från SMACK-rundan finns på SMACKs facebook sida:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.