TKH

Bloggen om min träning

Träning

En glass i kvällssolen

Fantastiskt väder, även om det blåste en del, efter jobbet. Bestämde mig för att njuta av en glass i kvällssolen vid Våfflan i Sigtuna. Men först måste man ju ta sig dit, är ju inte så långt dit 8-10 km. Bara att ta ut crossen och cykla iväg, 39 km senare var jag framme vid Våfflan och glassen 🙂

Kunde ju inte ta raka vägen dit, det hade ju knappt blivit ett träningspass av det så tog en omväng via Upplands Väsby som kartan nedan visar. Hela rundan slutade på 5 mil med ett snitt på runt 25 km/h mestadels asfaltsvägar men även ett par kortare partier med grusväg.

Som sagt en liten omväg till Sigtuna 🙂

På väg vid Skånela

Vid Steninge

Sigtuna, på väg hem efter lite glass i kvällssolen

Sigtuna

Sigtuna

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.