TKH

Bloggen om min träning

Träning

8-mil cykel istället för AW

Äntligen fredag igen och vilken fredag – 25 grader visade termometern efter jobbet. För min del blev det en 8-mil tur med crossen istället AW efter jobbet. Benen kändes pigga och cykeln rullade på fint, ett snitt på strax över 29 km/h. Vädret ser ju riktigt lovande ut för hela helgen också, så ska nog kunna nå en milstolpe under helgen – 100-mil cyklade under maj. Endast 3 km kvar till milstolpen så den lär ju inte vara orimlig att nå 😉

Crossen fick också vila lite vid samma ställe som racern här om dagen

Sol =)

En liten avstickare till Knivsta och tillbaka

Easton-hjulen rullar på riktigt bra, dock inte just här…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.