TKH

Bloggen om min träning

Träning

100 soliga kilometer

Vilken söndag – sol, blå himmel och 23 grader varmt. Lite drygt 3 ½ timme senare och 100 rullade kilometrar på racern så är man lite solbränd. Men vad gör det, var ju fantastiskt väder att cykla i. Mängder med andra cyklister som också var ute och passade på. Passade återigen på att ha med mig en Camelbak, det blir nog att ha med denna under Vättern också. Upplevere inget problem att ha den på ryggen, så smidigt att dricka också. En annan sak jag får omvärdera dock är om jag ska ha med mig Maxim’s gel eller inte. Testade att ha den i en liten flaska idag och konsistensen är lite för tjock för det verkar det som. Kanske blir High5 gel istället som är lite mer lätt flytande.

Tänkt på att det finns ganska mycket fornlämningar längs våra vägar?

Kort ärmat och korta byxor var givet idag.

Kanske inte någon fornlämning, men inte från igår heller 😉
Kanonväder…

…och trevliga vägar.
Fler fornlämningar.

Undrar vem det kan vara som är ute och cyklar?

Ett snitt på lite över 28km/h slutade dagens runda på.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.