TKH

Bloggen om min träning

Träning

Soligt men kyligt

Man blir lätt bortskämd när det är väder som det var i söndags, dagens knappa 10 grader efter jobbet kändes lite kyliga. Men man ska väl vara glad att solen sken i alla fall, det gjorde den inte för den spårbundna kollektivtrafiken idag. Drabbades som tur inte av kaoset speciellt mycket.

Hur som helst blev det idag en 5 mils runda med crossen på landsväg, var lite trögt i början – motvind. Tog ett tag innan benen började vakna till ordentligt, snittet slutade på 29 km/h till slut. Ska försöka trycka på lite extra på de här kortae rundorna, hoppas ju på att hinna med 2-3 lite längre rundor på runt 10-mil också innan Vättern. Svårt att hinna med dem på kvällarna efter jobbet, väderprognosen ser ju tyvärr inte så lovande ut för de dagar man är ledig… Men men man får väl se.

Kort vila för crossen

Arlanda

Dagens runda

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.