TKH

Bloggen om min träning

Träning

5 mil till

Lägger till 5 mil till träningskontot efter kvällens pass med crossen, 5 mil till ännu en milstolpe också. Närmar mig 200 mil cykling utomhus för året, förhoppningsvis uppnås det under veckan. Kommer även att bli lite vila senare i veckan, sommarfest med jobbet på fredagsamt lördagen blir nog vilodag också,  eventuellt med ett lugnt pass. Det börjar ju även bli dags att byta till nya däck & slangar på racern också som förberedelse innan Vättern, måste ju hinna köra in dem något pass innan också.

Min vägvisare under träningspassen, inte för att jag använt kartfunktionen speciellt mycket. Men kul att logga rundorna och under rundorna kunna se kadens med mera.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.