TKH

Bloggen om min träning

Träning

Däck & Slang

En trist & grå kväll med inslag av regn, passar på att ta en extra vilodag. Blir ett par dagar vila nu i och med att det är sommarfest imorgon kväll med jobbet. Snart är det även dags att förbereda racern inför vätternrundan. Bland annat ska den utrustas med nya däck och nya slangar, lördag blir nog en passande dag at fixa till detta. För min del blir det Continental GP4000S däck med continentals vanliga racer-slang. Det blir 25 mm varianten för ökad komfort i och med lite större luftkamare, har kört med ett par likadana däck under det här året på träning och motionslopp och trivs bra med dessa däck. Har i och för sig inte mycket at jämföra med, bara de däck som sat på orginal på cykeln – Michelin Dynamic. Räknar med att hinna köra in de nya däcken och slangarna under ett par pass för att försäkra att det inte är något fel på dem eller att något gick galet vid montering.

Nya däck och slangar

Kommer nog även passa på att byta styrlinda, har en Lizard Skins DSP linda som väntar på användning Har ju sedan tidigare en likadan fast svart på crossen.

Prognosen framöver ser ju lite dyster ut, men prognser är ju inte mycket att lita på. Någon lucka bland regnet ska man väl hitta, i värsta fall får man bege sig ut i regnet kan ju vara bra träning det med. Eller så kan man ju härda sig genom att ta fram trainern, men det vill man ju undvika under sommarhalvåret…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.