TKH

Bloggen om min träning

Träning

200 mil

Lättare sagt än gjort, syftar inte på rubriken, utan att hitta ett GP4000S 25mm däck i affären, 23mm varianten fanns men inte 25mm. Men nu är ett nytt däck beställt i alla fall, borde dyka upp inom någon dag. Annars har jag ju två sådana däck på träningshjulen.

Försökte vänta ut vädret idag, prognosen hade ju sagt att det skulle bli bättre väder senare på dagen. Med facit i handen så var det en lucka mitt på dagen som det var uppehåll. Uppehåll när jag cyklade iväg men molnen såg inte lovande ut, hade ju strax innan varit ett par skurar. Halvvägs på turen kom sedan en skur, som övergick i lättare regn. Men med dagens pass på crossen nåddes 200 cyklade mil (utomhus) för året 🙂

200 mil cyklade för i år 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.