TKH

Bloggen om min träning

Träning

Det var inte igår jag var ute och cyklade…

…, eller jo det var det, men inte i skogen. Var ute med mtb:n och cyklade lite i skogen för första gången på länge. De första tramptagen kändes hur konstiga som helst, helt annan sittställning gentemot crossen och racern. Det blev att utforska lite endurospår som man läst om lite då och då på kraftwerkets blogg. Har ju bara trampat runt i skogarna mot Sigtuna och mot Rosersberg tidigare, så nu var det dags att prova på något nytt. Ett par kilometer transportsträcka till och från skogen, i skogen höll myggen sällskap med mig.

Bjuder på ett gäng med bilder 🙂

Vek av från asfaltvägen så fort jag fick syn på lite spår i skogen.

Spåren går lite kors och tvärs i skogen, i varierande bredd

Blött på sina ställen, regnade ju en del på morgonen
Lite små guppigt

Så fort man stannade så var myggen framme
Lite hinder på vägen

Lättrampad avslutning innan ett par kilometer asfalt hem

Avslutade rundan med en snickers utomhus ett par hundra meter hemifrån. Fullt utrustad cykel med reflexer och ringklocka… Någon dag  blir det nog att byta ut hela cykeln om jag ska fortsätta trampa runt i skogar…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.