TKH

Bloggen om min träning

Träning

Blåsigt värre…

…men man rullar igen. Var ute och tog en kort runda (~ 3 mil) med crossen för att känna på kroppen. Benen kändes pigga och inga konstigheter att sitta på sadeln igen, lite känning i vänster knä av och till. Idag fick man dock kämpa lite med blåsten, motvind och kantvind. Normal när det blåser lite så böjs inte stången i nedan bild, flaggan fladdrar bara då. Vad ska man göra när de blir klara med huset och tar bort min vindvimpel? Kanske behöver skaffa mig en egen då på balkongen istället 😉

Imorgon blir det vila igen, andra aktiviteter som står på schemat. Brukar alltid vara det, till och från,  så här veckorna innan sommarsemstrarna.

Blåsigt värre

Än så länge lovar ju prognosen bra väder fram till midsommar, sen från helgen och framåt ser det ju sämre ut 🙁 Som vanligt, när ska det bli sommar på riktigt? Förhoppningsvis åtminstone om drygt två veckor när det är dags för semester 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.