TKH

Bloggen om min träning

Träning

Kvartsfinal 1…

…står på schemat idag, Portugal har precis tagit ledningen med 1-0. Blev inte så mycket funderande igår kväll på träningsupplägg, somnade ju på sofflocket nån gång innan 21. Vaknade till vid 21.30 och då var det raka vägen till sängen och fortsätta sova. Kännt mig piggare idag i alla fall 🙂 Dock  blivit andra sysslor idag istället för träning, men inom kort ska man väl kunna komma ut och rulla igen hoppas jag. Lika bra att ta en extra vilodag de gånger man inte känner sig helt hundra.

Har även börjat fundera lite på vad man ska hitta på under semestern. Lutar just nu mot en sväng till västkusten, sedan stugan och kanske passa på att ta en sväng till höga kusten när man är uppåt landet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.