TKH

Bloggen om min träning

Träning

En promenad utan puls

Idag hade varit trevligt väder, om än lite blåsigt, för en cykeltur på ett par timmar men har hållit låg profil på fysisk aktivitet på grund av tröttheten här om dagen och lite känning på förkylning eller nåt sådant. Idag har det dock kännts helt okej, så passade på att ta en lugn promenad efter lunchen. Någon form av puls hade jag säkert under promenaden, men lämnade pulsbandet hemma idag. Lunchen bestod förövrigt av potatissallad, rostbiff på en bädd av grön sallad och tomat. Detta toppat med lite jordgubbar till efterrätt.

Passat på att fixa till lite hemma också nu när varit hemma och haft tid. Tittade till racern lite också, hoppas på att allt vatten runnit ur/dunstat från fälgarna nu. Vart ju en så pass blöt runda runt Vättern att en del vatten hade trängt in i både fram- och bakhjulens fälgar. Märkte att det skvalpade runt där när jag var hemma och putsade cykeln.

Var förbi XXL en sväng igår, passade på att fylla på lagren med lite gel då det var riktigt bra pris på dem. Normalt brukar det vara lönsammare att beställa gel/bars/etc från Tyskland eller England, men nu var det billigare än så till och med.

Så här efter middagen sitter man och väntar på kvartfinal 2, Tyskland – Grekland. Så här på midsommarafton blev det följande till middag:

  • Skagenröra med två slags bröd (toast och knäckebröd med solros-, pumpa- och linfrön)
  • Färsk potatis, ryggbiff, tzatziki och en krispig sallad med tomat
  • Till kaffet blev det varm blåbärspaj med vaniljglass toppad med en bit mörk choklad med blåbär

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.