TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vad ryms i en väska?

Jag fick plats med min cross i min väska, skaffade mig en cykelväska för någon tid sedan i syfte att kunna packa ner cykeln i den och transportera i bilen. Nu funkar det ju i och för sig utmärkt att transportera en eller två cyklar i bilen stående och fastspända mot sidorna bara man fäller baksättet. Men en cykel tenderar ju att kunna bli smutsig, samt så har man ju vevpart och kedjan…

Hur som helst så har jag en cykelväska nu och har konstaterat att crossen får plats i den, lite bökigt dock i och med att man behöver lossa både fram- och bakhjul. Så återstår väl att se hur mycket jag kommer använda den 😉

Vad ryms i en väska?

I detta fall en cross 🙂

För övrigt så börjar jag denna nya vecka med en vilodag, har ju regnat större delen av dagen. Nu på kvällen har det väl i och för sig varit uppehåll.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.