TKH

Bloggen om min träning

Träning

Lite mer vila innan det är dags igen

En till vilodag innan det är dags för träning igen, har ju inte haft några jättelånga viloperioder under året (förutom på grund av förkylning eller annan sjukdom). Hittills har det blivit mellan 24 och 30 pass i månaden, förutom nu under juni har det varit lugnare 🙂 Men snart blir det förhoppningsvis full fart igen, semestern närmare sig och då får man ju mer tid över också. Bara att hoppas på att vädret blir bättre tills semestern.

Bläddrat lite tidningar och böcker efter lite styrketräningsövningar, som sagt tidigare ska jag försöka lägga in ett inslag av styrketräning framöver. Hade redan i höstas en ambition att träna lite på gym under vinterhalvåret, men så blev det ju inte… Blev ju cykling utomhus samt på trainer istället och någon skidtur. Så ska göra ett nytt försök, dock inte bestämt mig när jag ska dra igång med det 😉 Fokus under sommarhalvåret och hösten kommer att vara träning utomhus så länge vädret tillåter. Men man kanske skulle starta lite mjukt med lite övningar som man kan göra hemma efter annan träning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.