TKH

Bloggen om min träning

Träning

Några regndroppar & solglimtar

Hann inte rulla mer än kanske 5 km innan de första regndropparna började falla, genast tänkte man tillbaka till Vättern… Som tur var blev det inte riktigt sådana skurar, utan ett lättare regn under 2-3 km. Sedan kom det i och för sig några nya droppar halvvägs in i rundan. Tog min vanliga 4 mila runda, vid en sträcka pågick dock skytteltrafik – massa lastbilar som körde asfalt till Arlanda. Nog dags att ta sig i kragen och vidga vyerna och cykla på lite andra vägar 😉

Till stor del torra vägar och uppehåll, solen tittade till och med fram som hastigast. Crossdäcken på igen, har även vänt på styrstammen inte lika mycket lutning uppåt längre. Kändes riktigt bra faktiskt, samt att cykeldatorn får ju även den lite mindre lutning 🙂  

På vägen hem såg det inte så lovande ut, klarade mig dock ifrån regn. Väl hemma hade det nog kommit en skur eller två nyligen med tanke på de blöta vägarna och vattenpölarna.
Det ringde på dörren tidigare också, posten levererade ett paket från tyskland. En hel del bars inför sommaren. Lite nya smaker att testa, samt ett paket med välbeprövade bars.

Det fanns även en ny styrstam till racern, nu blir det att byta ut den tunga orginal styrstammen 🙂

Sa mt en väska fanns med i paketet också, stilpoliserna får säga vad de vill jag bryr mig inte 🙂 Tanken med väskan är att kunna ha den på crossen under sommaren så kan man få med sig lite kläder som regnjacka och kanske lite fika i form av annat än bars. Framförallt när man är ute på okända vägar eller lugna sommarturer.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.