TKH

Bloggen om min träning

Träning

Efter regn kommer sol…

…och det stämde faktiskt idag. När man vaknade tidigt imorse var det ju grått ute och regn till och från. Men man får se det som en möjlighet istället, för min del var det en möjlighet att spendera morgonen/förmiddagen med att tvätta. Känns bra att man kan passa på och göra sådant tråkigt när det är tråkigt väder. Tack vara det väntade jag ut regnet och frammot eftermiddagen torkade vägarna och solen tittade fram = dags att ge sig för en tur med racern 🙂

Blev en tur på lite drygt två timmar utan några jätte ansträngningar, jämn belastning över hela turen. Vindarna idag bestod mest av kantvind idag som man av och till fick parera lite. Ett par foton från dagens runda när cykeln och jag tog en kort paus på vår ”vanliga” rastplats vid International Golf Club at Arlanda.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.