TKH

Bloggen om min träning

Träning

Finalen

Helgen avrundas naturligtvis med finalen, Spanien – Italien. Spanien tog precis ledningen med 1 – 0 efter drygt 13 minuter.

Kikade även på dagens Tour de France etapp tidigare idag, Aktiv Träning hade en artikel i juni numret som förklarade varför man inte är med. Inte för att jag skulle vilja vara med heller för den delen men till viss del verkar det ju vara rätt bekvämt att bara kunna sträcka ut handen och så är följebilen där. En flaska med dryck, en ny cykel eller kanske ett nytt bakdäck vad man nu en behöver – just den biten verkar bekvämt att ha, tänk om man kunde ha den servicen på sina egna rundor 😉
Har nog faktiskt inte tittat på cykling på tv lika länge som jag gjorde idag förr, men va ju perfekt medan man tog hand om tvätten från gårdagen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.