TKH

Bloggen om min träning

Träning

Träning med SMACK

Rullade ner till Coop strax innan 9 för att se om några från SMACK skulle ut och köra, en cyklist väntade redan och en till dök upp strax efter. Men vi blev inte fler än tre idag, för min del blev det en runda på 55 km i lite högre temo än vad jag brukar hålla själv. Ett rullsnitt på strax över 32 km/h inklusiva långsam rullning till Coop samt lite cykelväg mot slutet av rundan. Trevligt med lite sällskap på rundan samtidigt som man fick en liten pulshöjande runda. Bitar av runda gick snabbt 35-40 km/h, 16 slag mer i snittpuls jämfört mot gårdagens solorunda på drygt 6 mil.

Dålig bild, kamerans lins höll på att imma igen, men hjälmen formar i alla fall frisyren 😉 Ganska tydligt vart ventilationshålen i hjälmen sitter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.