TKH

Bloggen om min träning

Träning

Privata moln

Idag har dagen handlat om moln, inte moln som skymmer solen utan moln som ger möjligheter. Nämligen privata moln och hur man bygger upp dem med hjälp av Microsoft System Center familjen och Windows Server plattformen.

Det vill säga arbetsdagen bestod av sommarkollo hos Microsoft och som sagt det var inte illustreras av bilden ovan (den har för övrigt inget med dagen att göra) som det handla om utan om produkterna illustrerade nedan och vad man kan åstadkomma med dem. En hel del man kan skapa med dessa produkter, framförallt kan dessa produkter hjälpa till med att kapa ledtider genom att automatisera flöden och självbetjäning. Men teknik är ju bara en del, man löser inte allt med det. En annan stor del är ju processer och organisationers mognad inom IT.

Dagens träning innehöll några moln men de skymde inte solen, det blev min fyra mila runda idag till träning med crossen. Lyckades pressa upp crossen i ett rullsnitt på 30,7 km/h idag, snabbaste solo rundan med crossen hittills. Jag kör ju ”min” fyra mila runda ganska ofta, anledningen till det är nog bekvämlighet. Framförallt vardagar när man kommer hem på kvällen så är det rätt bekvämt att ha en välkänd runda att köra, man vet i stort sett hur lång tid det kommer ta, att det är ganska lite trafik på de vägarna och så vidare.
Rundan är väl kanske inte någon runda sin mening egentligen, detta eftersom man kör två mil och sedan vänder man tillbaka och kör samma två mil. Vilket i teorin bör ge ungefär lika mycket med- som motvind såvida inte vindrikningen hinner vända under rundans gång. Terrängen är även bitvis kuperad, ungefär 210 höjdmeter får man klättra och samma mängd får man åka nerför också.
Höjdkurvan för fyra mils rundan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.