TKH

Bloggen om min träning

Träning

PowerBar’s

För någon vecka sedan kom ju ett paket med en del energi i form av bars, lite nya sorter som jag ville testa. Här kommer mitt intryck av dem 🙂


PowerBar Natural Energy – Strawberry & Cranberry

Dessa bars har jag använt under en tid, hade med dem bland annat under Vättern. Tycker att det är god smak på dem samt bra konsistens, lagom tuggmotstånd som känns ”lite naturlig”. En fördel som jag ser med dem är att de inte innehåller någon choklad som många andra bars har som överdrag. Denna bar får en tumme upp.

PowerBar ride

Även om denna bar kommer med choklad som överdrag får den en tumme upp. God smak och bra konsistens samtidigt som den ger en bra mätnads känsla. Lite snickers aktig kanske…

PowerBar Natural Energy – Sweet’n Salty Seeds & Pretzels

En till bar som får tummen upp, väldigt lik Strawberry & Cranberry – lite torrare dock enligt mig. Annars samma ”naturliga konistens”.
PowerBar Natural Energy – Forest Fruit

Den här baren faller varken i min smak när det gäller just smak men inte heller när det gäller konsistensen. Inte lika ”luftig” Strawberry & Cranberry eller Sweet’n Salty Seeds & Pretzels, utan är mer kompakt och sammanpressad. Märks även genom att den är något mindre till format än de andra.

Det var min korta och personliga sammanfattning av dessa bars, dagens träning är det inte så mycket att orda om. Det blev en rask promenad på drygt en timme i strålande solsken, sommarväder som det bör vara 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.