TKH

Bloggen om min träning

Träning

Återhämtningspass i Halmstad

Vaknade upp i ett soligt Karlshamn i morse, benen kändes lite matta och stela efter gårdagens distanscykling. Efter en frukost på hotellet var det dags att förflytta sig till västkusten. Så här frammot kvällen blev det ett återhämtningspass i Halmstad för att trampa ut den sista stelheten ur benen, nu är benen bara matta 😉 Knappa 5 mil blev det ute i blåsten, några regndroppar föll också men det var hyggligt varmt i alla fall. Som sagt benen hade kanske inte jätte mycket krafter för att pressa upp crossen i några fantastiska hastigheter, men å andra sidan var ju inte det syftet med rundan heller. Stannade till vid ett par stränder för ett par foton.

Tidigare på dagen stod lite sightseeing på schemat runt Höganäs och Mölle. Lite klättrande bland sten och stig vid Kullaberg samt en promenad för att se Nimis. Konstverk som vuxit en del och är byggt av drivved. Bjuder på ett par bilder från dagens utflykter också 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.