TKH

Bloggen om min träning

Träning

Vilodag i Göteborg

Eller så gott som en vilodag, en knapp timmes promenad blev det i Halmstad innan frukost. Det har varit n blåsig dag på västkusten idag med en hel del regnskurar, nu under kvällen har det dock mestadels varit uppehåll här. Prognosen för imorgon har några ljusglimtar dock verkar blåsten hålla i sig. Torsdagen ser dock dyster ut just nu… Men prognoser är ju bara prognoser, så det kan ju ändras tills dess. Samt beroende på vilken site man kollar så lovas ju lite olika väder för samma dag. Ingen cykling idag´men några bilder från dagens sightseeing till fots/bil istället:

Morgonpromenad i Halmstad

Morgonpromenad i Halmstad

Blåsigt vid kusten, på väg mot Falkenberg
Öckerö/Hönö

Öckerö/Hönö

Öckerö/Hönö

Öckerö/Hönö

Öckerö/Hönö

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.