TKH

Bloggen om min träning

Träning

Kuperat utanför Uddevalla

Förmiddagen regnade bort i Uddevalla, var skurar blandat med uppehåll. Passade på att se mig runt lite i traktera kring Uddevalla samt lite strö promenad i Uddevalla som avslutades med en lunchbuffe. Kastade ett par ögonblick på touren efter lunchen, för att få inspiration därefter vad det dags att ge sig ut och cykla. Vädret hade klarnat upp oh solen tittade fram lite då och då mellan molnen, styrde cykeln mot kusten och mötes dels av mot-/kantvind men också ett kuperat landskap. 700 höjdmeter blev det under rundan, större delen av dessa var under 7 mil den sista milen avrundades i Uddevalla med sightseeing och fika.

En del fina vyer under rundan
Några avstickare till vattnet. Hade det inte blåst så mycket hade jag kanske försökt leta mig fram till kusten mot Lysekil. Inte helt lätt att hitta vägar, eller ja vägar finns ju men vissa av dem var ju väldigt trafikerade t.ex 161:an.

En del klättring blev det, inga jätte höga berg men 700 höjdmeter blev det totalt. Någon backe som var drygt kilometern lång.
Det fanns en del platta partier också.

Ner och vända vid vattnet, sen upp igen samma väg.

Nere, dags att börja klättra igen.

Avrundning med lite cykling längs med stranpromenaden.

Strandpromenaden

Fika vid strandpromenaden som avslutning, en amerikansvåffla med blåbärs-/jordgubbsglass och sylt och en kaffe till det.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.