TKH

Bloggen om min träning

Träning

En tur till havet

Idag blev det en 6,5 mils runda, tur och retur till kusten. Gissa vad, ovanför havet så var det klarblå himmel… Varför kan inte det sträcka sig in över landet åtminstone ett par mil 😉 Det rullade på bra i början, första 12 km är ju nedförsbacke så det är i princip bara rulla. 58 km/h flög man fram genom nedförsbacken som snabbast, därefter ett par platta kilometer och man är framme vid gamla E4:an. Cykelvänlig numera, väldigt få bilar kvar på den vägen 🙂 Sista biten fram till havet gick längs grusväg och som sagt klarblå himmel över havet, invid kusten moln. Efter ett kort besök på Coop Extra och en glass var det dags att trampa tillbaka, sista 12 km gick inte att rulla denna gång utan nästan konstant uppför, även om det inte är många % lutning.

Framme vid havet

Så fort man vänder blicken mot land så är det molnigt 

Sista biten längs grusväg

Liten pulshöjande backe, den ser inte ut att vara något på bilden. Men cykeldatorn sa en lutning på 11%

Lite mer av havet

En bit av gamla E4:an
Dagens höjdkurva nedför i början sedan platt för att klättra upp igen på slutet. Lite drygt 500 höjdmeter blev det totalt enligt datorn

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.