TKH

Bloggen om min träning

Träning

Grusvägspass med MTB

Förmiddagens väder fortsatte med lite lättare regn, men efter lunchtid började det klarna upp lite. Drog på mig cykelkläderna på eftermiddagen och när jag går ut genom dörren börjar det regna… Slog mig ner på altanenoc som tur var det bara en liten kort skur. Tog ut mtb:n på en tur längs lite grusväg som det finns gott om här. Först en kort sträcka genom skogen på stig som sedan följdes av runt 35km grusväg, rundan slutade på knappt 40km. 345 höjdmeter avverkades under rundan, en hel del av dessa ingår i ett 15km parti där det mest känns som att det går uppför hela tiden. Men tittar man på höjdkurvan så går det även nedför 2 ggr under deta parti.

Ett kort parti genom skogen…

…längs med en trevlig stig

Sen över vattendrag

och därefter fortsätta på grusvägar.

Grusvägar finns det gott om…

…här ännu en förgrening. En del slutar dock tvärt med en vändplan.

Tycker man att grusväg är för lätt, finns det spår som är jobbigare också…

…skogsmaskinerna lämnar ju sin spår kors och tvärs i skogarna.

Lite små sjöar här och där som vy under turen.

Karta & höjdkurva för turen

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.