TKH

Bloggen om min träning

Träning

Ångersjön

En dag med sol, dock inte så varmt till en början, resulterade i en tur till Ångersjön och Borka Brygga. Knappt 7 mils cykling med två pauser för fika, en glass vid Ångersjön samt kaffe och äppelpaj vid Borka Brygga. Tur att det är en del uppförsbackar på vägn tillbaka som bränner lite extra 😉 Fick sällskap av en lokal cyklist strax efter att jag startade, till Njutånger. Fortsatte sedan längs med gamla E4:an till Ångersjön, få bilar även denna gång så riktigt bra väg att cykla längs med. Stannade till vid Ångersjön och njöt av en glass i solen innan jag vände tillbaka mot Borka Brygga. Denna gång var det inte lika mycket folk där, här om dagen var fullt med folk, så blev lite fika även där 🙂 Turen trampades i ett behagligt semestersnitt, ~27 km/h.

Vid Ångersjön.
Ångersjön.

Fika vid Borka Brygga, äppelpaj med vaniljvisp samt kaffe.

Havet vid Borka Brygga.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.