TKH

Bloggen om min träning

Träning

Kvällspass till Ramundberget

Japp, har förflyttat på mig igen en ny plats att cykla på under ett par dagar. Började med ett kortare kvällspass i den friska fjälluften. Med Funäsdalen som utgångspunkt blev det tur och retur till Ramundberget, sedan avlutades rundan med en sväng ner till Funäsdalens by-kärna. Termometern visade runt 20 grader utanför, men när man väl cykla iväg så visade termometern på cykeldatorn betydligt lägre. Hade dock förväntat mig det så var rätt klädd. Turen gick längs med glest trafikerad asfaltväg med fjällandskap som vy. Inga jätteberg att trampa upp för, 420 höjdmeter bjöd turen på som var på knappt 5 mil.

Mycket moln med solen tittade fram lite.

Fjällvärlden som vy under rundan.

Passerade några vattendrag.

Framme vid Ramundberget.

Snön skymtar i fjärran på topparna.

Fridfullt.

Avrundade med att rulla ner till by-kärnan, fick klättra tillbaka uppför samma backe sen.

Höjdkurvan för kvällen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.