TKH

Bloggen om min träning

Träning

Runt ett par sjöar

Lovande väder på morgonen, solen tittade fram mellan molnen 🙂 Åt frukost och kikade på kartan och bestämde mig för att cykla runt ett par sjöar nämligen: Ljusnedalssjön, Lossen och Rörhån. Idag var nog förresten den längsta sovmorgonen hittills under semestern, steg upp runt halv nio. Termometern visade inte någon jätte värme utanför sock och det blåste en del så fick bli långärmat och vindjacka. Rullade ner för backen från boendet och svängde av mot Ljusnedalen, ett par kilometer asfalt fram till Ljusnedalen. Därefter följde grusväg fram till slutet av sjöarna, tilbaka vägen var asfalt längs med 84:an. På vägen tillbaka mötes man av en härlig motvind som gjorde att man fick kämpa en del, första delen längs med grusvägen var relativt platt körning. På asfaltsvägen däremot tillbaka fanns ett par backar att kämpa sig uppför i motvinden, vad fick man för belöning för det? Japp, självfallet bjöd den svenska sommaren på ett par regndroppar när solen sken… Inga jättemängder regn så man blev inte blöt av det iallafall. Knappt 65 km och 515 meter klättring blev det idag.

Runt ett par sjöar.

Vy över en av sjöarna.. Antingen Ljusnedalssjön eller Lossen.

Lossen.

Lossen.

Cyklar vidare längs med glest trafikerad grusväg.

En till bild på Lossen.

Samt höjdprofilen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.