TKH

Bloggen om min träning

Träning

USB ANT stick

Hämtade ut mitt andra paket idag och som väntat fanns där en USB ANT stick. Har tänkt att försöka få mer struktur på höstens och vinterns trainer-pass. Tänkte att jag skulle prova på något träningsprogram från http://www.trainerroad.com/ istället för att bara trampa på så som man gjorde förra vinter halvåret. Har inte provat trainerroad tidigare men läst om andra som använder det, samt är ju ingen jättekostnad. Men än är det ju långt kvar till den perioden 🙂

Dock idag så har det varit oinspirerande väder utomhus – grått, blåsigt och någon droppe regn ibland. Har nog bestämt mig för en vilodag där man passar på att göra lite annat behövligt –  tvättat kläder, städat, tvätta bastun, rengörning av crossen, etc…

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.