TKH

Bloggen om min träning

Träning

Bastu efter kvällspasset

Slog på bastun och begav mig ut på min vanliga fyra mils kvällsrunda, tänkte den skulle vara lagom medan bastun blev varm. För att få lite variation i träningen så försökte jag trycka på lite extra i uppförsbackarna, man utvecklas ju inte om man trampar på i samma gamla vanliga tempo. Fram mot höstens trainerperiod hoppas jag att det blir lite mer intervallpass, förhoppningsvis med hjälp av något träningsprogram från www.trainerroad.com. Börjar närma mig 400-mil cyklade utomhus under detta år, 3974 km med dagens pass.

Solen sken under kvällens pass, dagens molnighet klarnade upp. Strax under 20 grader varmt, riktigt behagligt.

Blå himmel och glest trafikerad väg 🙂

~70 grader på termometern är alldeles perfekt för min lilla bastu.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.