TKH

Bloggen om min träning

Träning

Fjällnora

Prognosen igår lovade fint väder till idag, så spenderade ett par minuter igår kväll och plottade in en 10-mils runda till Fjällnora. Strålande sol och blå himmel var det när man vaknade imorse, åt frukost och gjorde mig iordning. Visste inte riktigt hur alla vägarna skulle vara, så tog crossen, det mesta skulle vara asfalt det visst jag iofs men på de mindre okända vägarna var jag mer osäker på. Så här med facit i hand så var allt asfalt och det hade funkat bra även med racer. Eller ja i Fjällnora till Cafet var det ju grus iofs. Strålande dag för cykling var det iallafall, även om solen sken hela tiden var det inte för varmt heller en frisk vind svalkade hela tiden. På vägen hem blåste den friska vinden mot så återigen fick man stå i lite mer, hur kommer det sig att det oftast är motvind på vägen hem.. Kanske skulle cykla åt andra hållet framöver så man får medvind hemmåt…

Tog inte den kortaste vägen till Fjällnora utan körde gamla vägen till Uppsala först.

Sen vände jag mot Östuna en kort bit, sedan var det dags att vika av på små vägar och ta sig till Almungevägen.

Fanns en runsten i Uppsala-trakten också…

Framme vid Fjällnora = dags för lite fika. En bar fick komplettera tunnbrödsrullen.

Djurlivet vid Fjällnora.

Små underhållande vägar tillbaka.

Lite små molm har börjat titta fram.

Stilbrott idag, hade en Camelbak… Fast körde ju cross så kanske inte riktigt lika stort som om man hade haft racer… Men å andra sidan vem bryr sig 🙂

Karta över dagens 10-mils runda.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.