TKH

Bloggen om min träning

Träning

På med löparskorna…

…blev en dag till med alternativ träning idag. Att springa är inte min grej, så det blev en kombination av rask promenad med inslag av lättare joggning. Började med en rask promenad på 2 km på asfalt fram till elljusspåren sedan blev det 2 km jogging i kuperad terräng. Detta följdes sedan av 2 km rask promenad och 2 km joggning. Som avslutning blev det cirka 3 km  rask promenad på asfalt. Kommer säkerligen att kännas imorron, kan nog räkna antalet ggr jag joggat det här året på en hand, även om det inte var varken någon distans eller intensitet i joggningen. Imorgon blir det nog en tur på cykel igen 🙂

På med löparskor istället för cykelskor.

Höjdprofil för dagen samt pulskurva, höjdkurvan de första 500 metrarna stämmer inte… Någon sådan nedförsbacke finns inte vid 500 meter längs med rundan.  

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.