TKH

Bloggen om min träning

Träning

11 mil landsväg & herrgårdsfika

Började dagen med an frukost bestående av gröt och yoghurt, kändes lite segt i kroppen. Blev lite tittande på nyhetsmorgon & OS-studion samt en kopp kaffe. Sedan var det dags att kika lite på kartan och fundera ut en rutt att cykla efter, var ju strålande väder ute. Beslutade mig för att det skulle bli en fika utefter vägen iallafall, närmare bestämt vid sommarcafet vid Krusenberg Herrgård. Startade dock åt ett helt annat håll för att få lite distans i rundan, de första milen gick längs med vägarna som SMACK-rundan tar – Norrsunda, Skånela, Kimsta, Lunda och så vidare. Efter International GK fortsatte jag dock raka vägen mor Östuna och sedan mot Uppsala och Sävja för att ta gamla Uppsalavägen mot Krusenberg. Efter drygt 9-mils cykling var jag framme vid Krusenberg Herrgård och det var dags för fika 🙂 Fram dit hade det varit trevlig cykling i fint väder om en lite blåsigt men cykelbrännan blev lite tydligare iallafall 🙂 Efter fikat vart det lite kämpigare de sista två milen hem, inte helt lätt att komma igång igen efter att ha suttit och njutit i solen, dessutom var det motvind/kantvind till och från…

Rullar iväg på…

…små lantliga vägar.

Med solen i ryggen 🙂

Glest trafikerade vägar, perfekt 🙂

Rullar vidare strax, idag var det racer som gällde. Min Giant TCR Composite 2 med Fulcrum Racing Zero hjul.

Kort paus vid min ”vanliga” runsten.

Mora stenar.

Cykel mot Mora stenar.

Dagens fika vid Krusenberg Herrgård, en god bagel med rökt lax samt morotskaka.

Cafet ligger precis vid Mälaren.

Lämnar brygghust vid Krusenbergs Herrgård.

Den vägen ska jag cykla…

En sista blick mot Krusenberg Herrgård. 

Hemma igen med typisk frisyr efter hjälmen.

Dagens rutt – 114 km i lagom semestertempo ~27 km/h

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.