TKH

Bloggen om min träning

Träning

Varför ska det alltid blåsa?

Ja varför ska det alltid blåsa när man är ute och cyklar? Kan det inte vara vindstilla eller näst intill vindstilla någon gång? Visst kan det väl vara trevligt att ha medvind men det är ju oftare man har kantvind eller motvind… Nåja ska väl inte klaga allt för mycket lyckades få en hyffsad timing på dagens runda på 94 km. Nästan klarbl himmel i morse när man gav sig ut och nu när man är tillbaka hemma igen så har det dragit ihop ganska mycket moln men än skiner solen igenom ibland. Samt det var först mot slutet av rundan som vinden tilltog och under den sista milen började den kännas.

Rullar iväg med ett par stilbrott – knävärmare och 750 ml flaskor 😉

Några små moln skymtar på himmelen och enstaka bilar var ute på vägarna.

Rullar vidare…

…på små lantliga vägar.

Lite cykelbränna har man ju lyckats skrapa ihop under det här året 🙂

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.