TKH

Bloggen om min träning

Träning

Promenad & Core

Dagens aktiviteter har bestått av 45 minuters rask promenad följt av 30 minuter med core-övningar i form av bland annat plankan, rygglyft, sidoplankan, etc. Förrutom detta har dagen bestått av vardagliga sysslor som att tvätta men även en hel del OS. På tal om OS så får det avrunda denna helg och kväll också, någon timme friidrott innan det är dags för sömn och uppladdning inför jobb imorron.

Dags att dra igång regelbundna träningspass efter jobbet också, dock så ser inte vädret ut att bli speciellt bra för cykling under nästa vecka… Regn varje dag men förohoppningsvis kanske det finns nån lucka med uppehåll eller att det inte regnar allt för mycket, lite lättare duggregn kan man väl tåla.

Semestern kan summeras med 1362 km cykling eller runt 57 timmar. Nu friidrott på TV som avrundning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.