TKH

Bloggen om min träning

Träning

Linser eller insatsoptik?

Ja det får tiden utvisa, tänker prova både och till mina Rudy Project Rydon glasögon som hade anlänt till posten idag. Insatsoptiken är beställd och linserna väntar hos optikern, första försöket med linser gick ju lite si och så där… Lyckades ju inte med att peta in linsen ordentligt men nytt försök på fredag igen. Sen får tiden visa vilket man trivs bäst med, kanske blir en kombination av båda att man växlar beroende på tillfälle.

För övrigt så passar jag på att ta en vilodag idag, lite vardagssysslor som att handla att ta hand om och så har det fortsatt varit lite ostadigt väder med en del regn efter att man kom hem från jobbet.

Ett par Rudy Project Rydon, Carbon/Photochromic Red, blev det till slut. Förhoppningsvis lite mer heltäckande än mina ”vanliga” glasögon. 
Levererades välförpackade och förpackningen lovar att det inte går att krossa.

Lätta var de iallafall.

Blir nog bra det här, saknas bara lite styrka i form av linser eller insatsoptik så man ser lite tydligare på långt håll.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.