TKH

Bloggen om min träning

Träning

Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder…

…ja jag kan hålla med om det, men det finns åtminstone en faktor till att väga in. Ens egna viljestyrka att utsätta sig för vädrets makter. Regnet smattrade på rätt ordentligt på vägen hem och vattnet låg kvar i stora pölar när man promenerade den korta biten från tåget och hem. Även om jag har helt okej kläder för regnigt väder var min viljestyrka för att träna utomhur idag inte tillräckligt stark. Kände att jag klarade mig utan det, det blev till att plocka fram trainern istället. Ställa upp den i vardagsrummet, slå på projektorn och OS-sändning samt sedan börja trampa. Blev ett pass med något man kan kalla intervaller – 10 minuter på lätt växel som uppvärming, 4 x 5 minuter med tyngre växel och mer tryck i benen med 5 minuter på lätt växel för vila samt 5 minuter för att varva ner i slutet. Litet smakprov inför hösten/vintern…

Regnet smattrar på och samlas i stora vattenpölar.

Bara att plocka fram trainer och trainerhjul. Väldigt praktiskt med ett separat hjul med trainer-däck 🙂

Bara att slå sig ner framför OS-sändningen och börja trampa…

50-minuter senare har man ett litet smakprov av höst/vinter…. Så mycket roligare att cykla ute.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.