TKH

Bloggen om min träning

Träning

Går framåt…

Ett besök hos optikern blev dagens aktivitet, fortsatt prövning av linser… Gick lite si så där till en början, svårare än man tror att peta in linsen i ögat. Började med att prova endags-linser och efter en del försök med dessa månadslinser. Å då gick det bättre månadslinserna fastnade på ögat, samt det kändes inte speciellt udda att ha dem heller. Jag lyckades även få ut linserna 😉 Ett till försök med månadslinserna och även denna gång satt det 🙂

Ett till besök under nästa vecka så ska de nog gå vägen även med månadslinserna, får väl se om inte insatsoptiken kanske kommer under nästa vecka eller om det dröjer något längre.

Har inte bestämt mig för dagens träning än, kanske blir lite core-övningar  ska vila från cyklingen iallafall räknar med en lite längre tur imorron. Som vanöigt i dessa dagar så föll det en del regn när man kom hem men nu är det uppehåll och ser nästan ut som det är på väg att spricka upp lite.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.