TKH

Bloggen om min träning

Träning

OS, planering, powershell & lite core-övningar

Vaknade tidigt idag, strax efter 6 vilket var lite väl tidigt och ledde till att man kände sig lite seg på förmiddagen. Håller väl på att anpassa sig till vardagsrutiner igen nu när semestern är över, förutom det att kroppen tog miste om att det var helg och inte vardag 😉 Tagit det lugnt idag, har ju faktiskt varit en ganska lugn vecka när det gäller träning också. 2 pass med cykel utomhus, ett pass på trainer och ett pass med core-övningar hittills.

Förutom att smått ha kikat på OS-sändningarna idag, knåpat på lite powershell script, så har jag funderat lite mer på träning inför hösten och kikat lite mer på trainerroad.com. Har iofs inte skaffat något konto där än för att testa, men har läst lite mer om funktionaliteten och sett på deras introduktionsvideo. Känns som att det kan ge ganska mycket för min träning på trainer, hittills har jag ju mest bara tramapt runt på den för att hålla igång – inte speciellt strukturerat eller utvecklande. Tror det skulle vara bra för min del att köra lite mer intervallpass på trainern samt få lite feedback/statistik på dem.

Än är det ett tag kvar tills trainer-säsongen men lika bra att förbereda med ett vettigt upplägg.

Ju mer man tittar på trainerroad.com så blir man ju mer sugen på en wattmätare, får väl se om det blir en sådan. Om det blir en så tror jag redan att jag har bestämt mig för en power2max, mest prisvärd just nu helt enkelt. Samt det egentliga behovet för en wattmätare för min del kanske inte är så där jättestor, mestadels egentligen nyfiken och vill kunna följa upp lite bättre…

Kanske ett sånt här? (Bild från www.power2max.de)

Nej nu är det dags för lite träning, kort pass med lite core-övningar blir det idag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.