TKH

Bloggen om min träning

Träning

Personbästa på kvällsrundan

Var väl inte överdrivet taggad eller motiverad för att cykla när man kom hem från jobbet idag, kände mig lite seg i kroppen men vädret var alldeles för bra för att inte cykla. Valet för dagen föll på crossen då den stod närmast dörren, på med cykelkläder och ut på min vanliga kvällsrunda om 4 mil.

Rullade iväg och efter ett tag hade man bra fart och det kändes bra i benen, fortsatte då att hålla intensiteten uppe. Trampade på i nedförsbackar och tryckte på lite extra i uppförsbackarna. Vid vändpunkten, 2 mil, såg låg jag lite före min tidigare bästa tid. Vilket naturligtvis gav motivation till att fortsätta trycka på, kändes som det fanns lite till att ge. Behöver nog träna lite på det mentala att övertyga mig om att pressa på lite mer.

Hursom förbättrade min tidigare tid med 2 minuter och 23 sekunder. 31,6 km/h i snitt på en solorunda också, träningen har kanske gett lite effekt 😉 Mål för nästa år bli en lite snabbare och starkare cyklist 🙂

Kvällsrunda med crossen

Den vanliga rundan

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.