TKH

Bloggen om min träning

Träning

Gymkortet förlängt

Så var även gymkortet på SATS förlängt, nu finns bara möjligheter att träna under hösten inga ursäkter. 1-2 pass i veckan hoppas jag komma iväg till gymmet under vinterhalvåret för att få lite variation i träningen. För ett par år sedan innan jag la av med träningen kunde jag vara på gymmet 4-5 gånger i veckan men på sistone har inte gymmet lockat, betydligt roligare med träning utomhus. För lite variation hoppas jag dock på att komma iväg till gymmet för lite träning av framför allt ben, rygg, axlar och core. 

Dagens aktivitet blev en rask promenad på en timme efter jobbet. Insatsoptiken till mina Rudy Project Rydon glasögon är skickade från england så dimper väl ner i brevlådan inom de närmaste dagarna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.