TKH

Bloggen om min träning

Träning

Första cykelpasset med linser

Vart en sväng till optikern efter jobbet för att fortsätta övning samt kontroll av att linserna satt bra. Gick bättre idag och efter ett tag satt linserna på plats och gick även att få bort dem. Fick med mig ett gäng med linser hem men blir ett besök till nästa vecka för att testa en annan sort av linser. Hur som helst knatade jag hem med linser i ögonen från optikern och begav mig mig ut på en kvällsrunda. Fick äntligen användning av mina Rudy Project Rydon glasögon också. Blev den vanliga kvällsrundan om 4 mil, vädret var bra om än med lite moln. Sista milen kom det även en del regndroppar.

Linserna kändes helt okej, var första gången jag hade i linser längre än någon minut. Rudy Project Rydon glasögonen funkade kanon också, skönt med lite mer heltäckade och tätsittande glasögon (jämfört mot vanliga glasögon som jag använt).

Blev även en sväng till posten för att hämta insatsoptiken som anlänt, blir att testa även den inom sin tid. Kort test bara inomhus och slipningen kändes som mina vanliga glasögon, dock lite ovant då insatsoptiken sitter lite närmare ögat.

Ute och provar linser första gången

Ljummen sensommarkväll.

Några droppar regn på vägen hem.

Skönt med heltäckande glasögen, nu kanske man slipper en del skräp i ögonen.

Med insatsoptik.
Med insatsoptik.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.