TKH

Bloggen om min träning

Träning

Trampat runt lite med crossen

Benen kändes tunga idag så blev en lugn förmiddag i väntan på att vägarna torkade upp efter regn under de tidiga morgontimmarna. Tog efter lunch en tur med crossen i lugnt tempo, började med att tramp runt Arlanda längs med cykelvägar. Lockade fram lite energi i kroppen med hjälp av en påse Powerbar Energize shots och frammot slutet av rundan började benen kännas lite bättre. Men imorron får det nog bli en dag vila från cykeln.

Gjorde en liten avstickare under rundan och utforskade lite ny grusväg, blev ett par kilometer på än rätt trevlig grus-/skogsväg. Något ställe var med lite väl mycket sten kanske för att kunna trycka på ordntligt med crossen men annars riktigt bra. Utforskade bara en del av vägen, det fanns en del avstickare man kan förlänga med. Kanske blir en vända tillbaka till dessa vägar framöver.

Här kommer ett gäng med bilder från grus-/skogsvägen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.