TKH

Bloggen om min träning

Träning

FR 70 00 00

Idag har jag testat insatsoptiken FR 70 00 00 till mina Rudy Project Rydon glasögon, testet skedde under välkända former – det vill säga min vanliga kvällsrunda.

Insatsoptiken beställde jag från www.rxsport.co.uk för ett tag sedan, valde polykarbonat som material till linserna samt utan behandling (antireflex, etc). Själva beställningen fungerade klockrent, rxsports hörde av sig via mail för lite kompletterande frågor och verifiering av den slipningen jag ville ha. Snabba svar samt snabb behandling av ordern. Insatsoptiken i sig är väldigt lätt fästes enkelt på glasögonen bakom de ordinarie linserna.

Känslan att ha på sig glasögonen var till en början lite udda, då linserna kommer närmare ögonen än på vanliga glasögonen. Dock inget som besvärade egentligen och efter ett kort tag tänkte man inte på det. Ett gott intryck efter första rundan, en hyggligt bra runda vart det också. Inget nytt rekord men vart nog näst bästa tid på rundan hittills. Kikade tillbaka lite till början av säsongen då snittet låg på 27,5-28,5 km/h, idag låg snittet på 30,7 km/h. Förhoppningsvis har man utvecklats lite under säsongen till en lite snabbare/starkare cyklist, eller kanske det att man vågar lämna komfortzonen och vågar trycka på lite mer?

Insatsoptiken skymtar bakom linserna.

Lite sol och runt 17-18 grader varmt

2 Kommentarer

  1. Anonym

    Du ser ju riktigt Pro ut på denna bilden, jämfört med bloggprofilbilden! 🙂 Måns / KTH

    Är du med på Funbeat.se förresten?

  2. Jo viss skillnad med riktiga cykelglasögon jämfört med "vanliga". Ser bättre ut samt inte lika mycket skräp som flyger in i ögonen längre.

    Nej inte med på Funbeat, använder endomondo för loggning av träning.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.