TKH

Bloggen om min träning

Träning

#2, Training and racing with a power meter 2nd ed

Kom hem från jobbet lite senare än vanligt, hade en del annat att göra som att handla, samt att det öste ner vatten efter det har gjort att dagen har fått bli en vilodag. Lite läsning har det dock blivit på tåget och nu på kvällen – kapitel 3 & 4 avklarade.

Dessa kapitel har handlat om hur man samlar in information från wattmätare och hur man nyttjar denna information för att ta reda på olika värden så som Functional Threshold Power (FTP), samt vad man har för nytta av dessa värden. Kapitel 4 handlade sedan om hur man tar reda på sina styrkor och svagheter. En del praktiska tips på hur man ska testa sig själv gör att få fram dessa värden tas även upp i kapitlen.

Härnäst väntar hur man börjar nyttja denna nya information i sin träning men innan dess är det dags att packa ihop för idag och checka in i sömnläge. Ny dag imorron som väntar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.